EU-støtte til Odsherred

160 medarbejdere i Odsherred Kommune og 400 på virksomheden nkt cables bliver bedre til at give borgere og kunder, det de ikke vidste, de kunne få
25. FEB 2010 16.12

ODSHERRED: To projekter med overskriften 'Mere værdi og vækst til alle' modtager tilsammen efter indstilling fra Vækstforum Sjælland 11,7 mio. kr. fra EU's Socialfond og ruster medarbejderne til udfordringer på fremtidens arbejdsmarked, oplyser Erhvervs- og Byggestyrelsen.

160 fortrinsvis kortuddannede medarbejdere i Ældre og Omsorg, Odsherred Kommune, og 400 i virksomheden nkt cables har dét tilfælles, at de skal give kunden dét, han ikke vidste, han kunne få - afdække og dække kundens eller borgerens ukendte behov.

De skal alle i løbet af de næste to år deltage i to projekter om 'Mere værdi og vækst til alle', som tilsammen får 11,7 mio. kr. i tilskud fra EU's Socialfond.

Projektleder i Odsherred Kommune Nadia Sandberg:

- Fremtidens arbejdsplads stiller store krav til sine medarbejdere. Med kurset "Mere værdi og vækst til alle" ruster vi vores medarbejdere i Ældre og Omsorg til fremtidens arbejdsmarked, samtidig med at vi sikrer, at borgerne får glæde af medarbejdernes kompetenceudvikling.

Medarbejderne vil blandt andet lære at samarbejde på nye måder og opnå en anderledes forståelse af borgere, kunders og leverandørers behov.

For at sikre den bedste mulige kvalitet og videnspredning har både Odsherred Kommune og nkt cables valgt at tilknytte et netværk til deres projekter. I netværkene deltager blandt andet: RUC, CBS, Nationalt Center for Kompetenceudvikling, FIU's udviklingsenhed, DI og Odsherred Erhvervsråd.

ka

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt