DK Nyt
Vesthimmerland får råd til værested

Vesthimmerland får råd til værested

BUDGET 2012 Flere år under administration spændte livremmen ind, men nu er der råd til vedligehold og også nye initiativer
3. OKT 2011 15.19

VESTHIMMERLAND: Budget 2012 er på plads i Vesthimmerlands Kommune. Et samlet byråd står bag aftalen, som blandt andet betyder midler til vedligeholdelse af bygninger, veje og stier samt mulighed for nye tiltag på børne- og skoleområdet.

Alle de politiske partier i byrådet står bag forliget: Det er Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Venstre, Det Radikale Venstre, SF og Dansk Folkeparti.

Ekstra muligheder for lån betyder, at der er råd til at bygge om på de skoler, der fortsætter efter den store ændring af skolestrukturen sidste år:

- I de foregående år, hvor vi har været under administration, har vi været nødsaget til at spænde livremmen gevaldigt ind. Det har derfor været svært at opfylde ønsker til anlægsudvikling og drift. Nu har vi fået rettet op på økonomien, og står med et fantastisk budget, som giver mulighed for at indfri alle såkaldte skal-opgaver, udtaler borgmester Knud Kristensen (K).

Ud over fokus på anlægsarbejde samt børne- og skoleområdet byder budgettet også på penge til mindre byfornyelsesprojekter samt arbejdet med at skabe et godt værested for kommunens unge.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/vesthimmerland-faar-raad-til-vaerested