DK Nyt

V-politiker √łnsker bod tidoblet

- For lidt med 5.000 kroners-bod til Finn Madsen (S), mener Morten Egeskov (V)
KORT NYT8. APR 2011 7.26

ODSHERRED: Den tidligere borgmester i Odsherred, Finn Madsen (S), skal ikke slippe med en bod på bare 5.000 kroner for at have handlet groft uagtsomt, da han egenhændigt indgik en dyr lejekontrakt på kommunens vegne. Ikke hvis det står til Venstre i hvert fald, oplyser DR Nordvestsjælland.

- Boden skal være meget større, siger Morten Egeskov (V), der nu hiver Statsforvaltningens afgørelse i byrådet. Han mener, at en tidobling af boden vil være et signal til borgerne i Odsherred om, at politikerne ser alvorligt på den tidligere borgmesters handling med at underskrive en lukrativ lejekontrakt for et aktieselskab, hvor aktionærerne er en række af de handlende i Asnæs by. En underskrift, som byrådet ikke var orienteret om.

Men om et flertal i byrådet vil følge V og indbringe Statsforvaltningens afgørelse for Indenrigsministeriet, er tvivlsomt. Arne Mikkelsen fra SF afviser det, og Steen Egede Jensen fra DF  vil nærlæse afgørelsen fra Statsforvaltningen, før han beslutter, om han vil være med til at indbringe sagen for Indenrigs- og Sundhedsministeren.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/v-politiker-oensker-bod-tidoblet