DK Nyt

V-politiker i Odder stopper

Vil undgå misforståelser efter nybyggeri i nabokommune
KORT NYT19. MAJ 2011 12.10

ODDER: Bent Jacobsen (V) er ved at bygge hus i Skanderborg Kommune, og han har derfor bedt om at udtræde af byrådet, hvilket sker 1. august. Tidligere byrådsmedlem Knud Appel indtræder i stedet, oplyser kommunen.

Bent Jacobsen er ved at bygge hus i Stilling, og for at undgå misforståelser, har han anmodet om at få lov at træde ud af byrådet.

Bent Jacobsen er forstander for Gylling Efterskole, og han oplyser et brev til byrådet, at han fortsat har folkeregisteradresse i en lejet bolig i Gylling.

'I 2010/11 har vi bygget nyt hus uden for Odder Kommune, som jeg også opholder mig meget i. For at undgå misforståelser omkring mit tilhørsforhold, ser jeg det mest hensigtsmæssigt, at en suppleant overtager min plads i Odder Byråd'.

Bent Jacobsen havde egentlig anmodet om, at hans udtræden skulle ske pr. 1. september, men på forslag af Venstres gruppeformand Niels-Ulrik Bugge vedtog byrådet, at hans udtræden sker allerede 1. august, så suppleanten straks fra start kan deltage i arbejdet med det nye budget.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/v-politiker-i-odder-stopper