DK Nyt
Tidligere kommunaldirektør bliver direktør i Tønder

Tidligere kommunaldirektør bliver direktør i Tønder

Michael Holst bliver Tønders nye direktør for Teknik og Miljø.
28. JAN 2021 8.25

TØNDER: Tønder Kommune har nu fundet sin nye direktør for Teknik og Miljø, oplyser kommunen. Valget er faldet på 53-årige Michael Holst, der blandt andet har været kommunaldirektør i Fredericia, hvorfra han blev sparet væk i 2018, og direktør i Sønderborg Kommune.  
 
Michael Holst afløser Ditte Lundgaard Jakobsen, der 1. december 2020 vendte tilbage til sin tidligere arbejdsplads, Aabenraa Kommune, og en stilling som direktør for plan, teknik og miljø.

Michael Holst kommer til Tønder fra en stilling som projektdirektør ved Musskema.dk, hvor han blandt andet har fungeret som strategisk ledelsesrådgiver for primært offentlige topledere og arbejdet med udvikling af ledelsesværktøjer, der kan understøtte god ledelse gennem dialog.

Med ansættelser i både den tidligere Nordborg Kommune og Sønderborg Kommune har Michael Holst et solidt kendskab til Sønderjylland. Efter at have boet mange år i Sønderborg flyttede familien til Fredericia i forbindelse med jobbet som kommunaldirektør.

Men for to år siden vendte familien Holst tilbage til Sønderjylland, som, Michael Holst ikke lægger skjul på, familien ser som hjem, og hvor de i dag bor i Sønderhav i Aabenraa Kommune. 

kahttps://www.dknyt.dkartikel/tidligere-kommunaldirektoer-bliver-direktoer-i-toender