DK Nyt

Testcenter Danmark henter direktør fra Styrelsen for Patientsikkerhed

KORT NYT18. MAJ 2020 6.52
TEMA: Corona

Anne-Marie Vangsted, der i dag er direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed, overtager ledelsen af det nye Testcenter Danmark og kommer dermed også til at indgå i direktionen på Statens Serum Institut. Hun tiltræder i stillingen i dag, mandag den 18. maj, oplyser Sundheds- og Ældreministeriet.

- Det er en ekstremt vigtig og udfordrende opgave, som Testcenter Danmark udfører – og den rolle vil blive stadig vigtigere i den kommende tid, hvor vi genåbner samfundet. Som borgere skal vi have en nem og ukompliceret adgang til at blive testet for covod-19. Og som samfund er det afgørende, at sundhedsmyndighederne kan følge smittens udvikling, så der kan reageres rettidigt. Det glæder jeg mig til at bidrage til, siger Anne-Marie Vangsted.

Hun er uddannet cand.pharm. og har en lang karriere bag sig med stillinger i blandt andet Lægemiddelstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og senest som direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed, en stilling, som enhedschef og overlæge Anette Lykke Petri konstitueres i.

eo

https://www.dknyt.dkartikel/testcenter-danmark-henter-direktoer-fra-styrelsen-for-patientsikkerhed