DK Nyt

Syv V-spidser går sammen i storbynetværk

KORT NYT16. MAR 2021 9.10

Et nyt Venstre-netværk hovedsageligt bestående af partiets spidskandidater i landets syv største byer skal forberede indsatsen frem mod KV21. Med et politiklaboratorie skal der udvikles en storbypolitik, hvor fokusområderne er grøn omstilling, velfærd, erhverv, fremtidens storbyer, tryghed og integration. Det skriver Jyllands-Posten.

Christian Budde, der er Venstres borgmesterkandidat i Aarhus, står i spidsen for netværket, der er ved at blive rullet ud. For Budde er det ikke en naturlov, at det er de røde partier, der skal dominere og lede de store byer. I netværket skal venstrefolkene udveksle idéer og erfaringer og inspirere hinanden til at indløse borgmesterambitionerne. 

Udover Christian Budde (Aarhus) består netværket af Cecilia Skovgaard-Lonning (København), Christoffer Lilleholt (Odense), Maja Torp (Aalborg), Christian Brøns (Randers), Jesper Frost Rasmussen (Esbjerg) og Jens Ejner Christensen (Vejle). Kun Esbjerg og Vejle har allerede en Venstre-borgmester, mens de andre byer er socialdemokratisk ledet.

mh

https://www.dknyt.dkartikel/syv-v-spidser-gaar-sammen-i-storbynetvaerk