DK Nyt
Syddjurs har fundet sin nye kommunaldirektør
Privat bor Rasmus Møller i Risskov udenfor Aarhus og er gift og har fire børn.
Foto: Syddjurs Kommune

Syddjurs har fundet sin nye kommunaldirektør

Syddjurs henter kommunaldirektør i Favrskov.
26. NOV 2020 8.32

SYDDJURS: Rasmus Møller rykker fra Favrskov Kommune til Syddjurs og bliver kommunaldirektør pr. 1. januar. Det oplyser kommunen. I Favrskov har han været direktør for børn og kultur i fem år. 

47-årige Rasmus Møller var forvaltningschef i Aarhus Kommune inden Favrskov og har også tidligere været ansat i Randers som stabschef for bl.a. borgerservice samt politisk og juridisk betjening af byrådet.

- Jeg er rigtig stolt over, at et enigt ansættelsesudvalg og byråd kan pege på Rasmus Møller som vores nye kommunaldirektør. Rasmus Møller har lang ledelseserfaring og har i ansættelsesprocessen vist sikker indsigt i økonomistyring, vores driftsområder og en god forståelse for samspillet med byrådet, siger borgmester Ole Bollesen (S).

Selvom han først starter til januar, deltager Rasmus Møller allerede i december i ansættelsesudvalget for den direktørstilling, som er opslået ledig. Det tredje medlem af direktionen er direktør Poul Møller, som i øjeblikket er konstitueret kommunaldirektør. Han er valgt blandt 14 ansøgere.

ibs

https://www.dknyt.dkartikel/syddjurs-har-fundet-sin-nye-kommunaldirektoer