DK Nyt
Socialt Leder Forum vil være mere synligt

Socialt Leder Forum vil være mere synligt

Ny kommunikationskonsulent skal skærpe det offentlige fokus på udviklingshæmmedes situation

Socialt Leder Forum ønsker både at synliggøre sig som en moderne interesseorganisation for bo- og aktivitetstilbud til udviklingshæmmede og som et dialogforum på tværs af forvaltninger, regioner og kommuner, lyder det fra lederforeningen.

Ifølge direktør Ib Poulsen fra Socialt Leder Forum er det nødvendigt at skabe et større offentligt fokus på de udviklingshæmmedes situation, men også at skabe tryghed og videndeling til gavn for sociale ledere. Det er for ham at se derfor vigtigt, at interesseorganisationen bliver gjort mere synlig ved hjælp af en skærpet kommunikationsindsats, og har på den baggrund ansat kommunikationskonsulent Susanne Thorsager.

Hun kommer fra en stilling som PR- og kommunikationskonsulent i MiljøForum Fyn, hvor hun har haft ansvaret for at sikre en mere offensiv ekstern kommunikation. Susanne Thorsager er fra 1. september 2011 ansat som kommunikationskonsulent i Socialt Leder Forum, hvor hun skal varetage strategiske kommunikationsopgaver, der vil sikre at interesseorganisationen bliver synliggjort.

ka

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/socialt-leder-forum-vil-vaere-mere-synligt