Små 30 års KL-erfaring rykker til Stevns efter forgængers hurtige exit
Foto: Stevns Kommune

Små 30 års KL-erfaring rykker til Stevns efter forgængers hurtige exit

Ralf Klitgaard Jensen bliver efter nytår ny direktør for sundhed og omsorg samt børn og læring.

STEVNS: Næsten 30 års KL-erfaring flytter med ind i direktionskontoret, når Ralf Klitgaard Jensen mandag efter nytår tiltræder som ny direktør for sundhed og omsorg samt børn og læring.

Han afløser Kasper Sonne, som for nogle måneder siden rejste videre til Ringsted som socialdirektør efter mindre end et år i Stevns Kommune.

Den nye direktør var indtil for et års tiden siden ansat i KL, som han efter små 30 år forlod for at prøve kræfter med 'en stor og spændende verden udenfor KL', skrev han dengang på LinkedIn. I KL var han gennem årene afdelingschef og kontorchef i forskellige afdelinger og senest konsulent, chefkonsulent og vicekontorchef i Økonomisk Sekretariat.

Han er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet 1989 og kaldes af sin kommende kommunaldirektør Per Røner 'en meget erfaren leder' med 'en dyb indsigt i den kommunale verden gennem mange år i KL.

I Stevns Kommune ligger der flere store opgaver og venter på ham. På børn- og ungeområdet gælder det et tværgående velfærdsprogram, og på ældreområdet en ny plejecenterplan', siger kommunaldirektøren.

mk

 

https://www.dknyt.dkartikel/smaa-30-aars-kl-erfaring-rykker-til-stevns-efter-forgaengers-hurtige-exit