DK Nyt
Slagelse fyrer rengøringsfirma

Slagelse fyrer rengøringsfirma

Firmaet Smart Rengøring har slet ikke levet op til kontrakten, mener kommunen
30. MAR 2012 15.25

SLAGELSE: Slagelse har valgt at afbryde samarbejdet med rengøringsfirmaet Smart Rengøring. Firmaet vandt i juni 2011 en udbudsrunde om rengøring i ca. en tredjedel af kommunens bygninger, svarende til omkring 80.000 kvadratmeter, men kvaliteten af rengøringsarbejdet har ikke levet op til forventningerne.

Samarbejdet afbrydes, fordi kontrakten ikke er overholdt. De kontraktlige forpligtigelser og leverancer har gennem hele kontraktperioden været forsømt i en uacceptabel grad, og der er ikke udsigt til, at dette vil blive bedre inden for en overskuelig tidshorisont, skriver Slagelse i en pressemeddelelse.

- Smart Rengøring har ikke løftet opgaven, sådan som den var defineret i kontrakten. Der er simpelthen ikke blevet gjort ordentlig rent i vores bygninger og institutioner. Det kan vores brugere ikke være tjent med, så derfor er vi nødt til at finde en anden leverandør, siger chef for drift og anlæg, Flemming B. Larsen.

Slagelse Kommunens rengøringsservice vil i samarbejde med andre eksterne leverandører sikre, at der bliver gjort rent alle steder, hvor Smart Rengøring tidligere har gjort rent. Afbrydelsen af samarbejdet vil derfor kun få minimal betydning for brugerene.

Foto: Flickr

lcl

 

https://www.dknyt.dkartikel/slagelse-fyrer-rengoeringsfirma