DK Nyt

Skiftedag i Herlev

Torsdag har Herlev fået ny borgmester - så indtager Thomas Gyldal Petersen borgmesterposten efter partifællen Kjeld Hansen, der sagde tak efter 16 år
30. NOV 2011 19.25

HERLEV: Thomas Gyldal Petersen har været medlem af Herlev Kommunalbestyrelse siden 1998. Han er godt lært op af Herlevs tidligere borgmester Kjeld Hansen (S), der som bekendt havde både gennemslagskraft og karisma.

Og de har lighedspunkter i deres fælles passion for Herlev, fastslår deres omgivelser. Men man skal ikke tage ikke fejl. 36-årige Thomas Gyldal Petersen (S) er sin egen.

Og nu er han klar til at smøge ærmerne op og tage fat på det politiske arbejde i byen, han har boet i hele sit liv. Thomas Gyldal Petersen skal videreføre en kommune med fornuftig økonomi og f.eks. landets billigste institutionstakster.

I samarbejde med kommunalbestyrelsen vil Thomas Gyldal Petersen granske de udviklingsmuligheder, som kan gribes og udnyttes nu og i de kommende år. Herlev er i hastig udvikling med hospitalsudvidelse, Ringbysamarbejde, etablering af letbane og mange andre store bygge- og anlægsprojekter. Udfordringer, som den tidligere borgmester valgte at overlade til sin yngre arvtager fra den 1. december.

Thomas Gyldal Petersen er født i 1975 og har som nævnt boet i Herlev hele sit liv. Cand. scient. pol. fra Københavns Universitet i 2003.
2002-06 var han ansat i den socialdemokratiske folketingsgruppe. I
2006-08 erhvervspolitisk konsulent i Dansk Byggeri og 2008-11 ansat som politisk konsulent i Dansk Metal.

Herlev Kommunalbestyrelse arrangerer velkomstreception for Thomas Gyldal Petersen torsdag den 8. december i Herlev Medborgerhus, kl. 14.00-16.00.

mou

Foto: Herlev Kommune

https://www.dknyt.dkartikel/skiftedag-i-herlev