DK Nyt
Sender godt 200 ledere på e-læring

Sender godt 200 ledere på e-læring

Vesthimmerland optimerer nu driftsledelsen strategisk i samarbejde med COK
13. MAJ 2011 6.11

VESTHIMMERLAND: Til juni begynder Vesthimmerlands Kommunes godt 200 ledere på et forløb med e-læring. Forløbet skal klæde lederne bedre på til at håndtere aftaler og regler i forbindelse med ansættelse, lønudbetaling, fravær, arbejdstid og opsigelse og dermed undgå fejl.

Vesthimmerland er den første kommune i Danmark, der strategisk optimerer driftsledelsen ved at tilbyde alle ledere et e-læringsforløb, oplyser COK..

HR-chef Janne Dinesen siger:

- Som nyansat - og i det hele taget som ansat i kommunen - skal man opleve, at der er styr på disse forhold. Vi vil gerne sikre så effektive arbejdsgange som muligt i kommunen, herunder 'klæde vores ledere på' således, at de er mest mulig selvkørende og ikke er afhængig af råd og vejledning i hver enkelt sag.

- Ved at tilbyde alle kommunens ledere den samme grundlæggende viden på området kan vi sikre mere ensartet og korrekt administration af reglerne.

COK - Center for Offentlig Kompetenceudvikling, står bag e-læringsproduktet 'Introduktion til kommunal personaleadministration for decentrale ledere', der foreløbig benyttes af 22 kommuner.

Foto: http://www.flickr.com/photos/lexrex/with/193012741/

https://www.dknyt.dkartikel/sender-godt-200-ledere-paa-e-laering