DK Nyt
Så ansætter Aarhus igen

Så ansætter Aarhus igen

Kommunen ophæver nu sit generelle ansættelsesstop, og kan dermed sikre job til mange af de nyudannede, som står uden arbejde
3. JAN 2012 10.27

AARHUS: SF i Aarhus byråd foreslog i går, at Aarhus Kommune ophæver det generelle ansættelsesstop, og det betegner borgmester Jacob Bundsgaard (S) som en rigtig god idé.

- Kommunen har i forbindelse med budgettet for 2011 gennemført reduktioner i personalet, og som en del af udviklingspolitikken har vi gennemført et ansættelsesstop for at skulle ud i færrest mulige afskedigelser. Men nu er der igen mulighed for nyansættelser, siger Jacob Bundsgaard.

Borgmesteren fremhæver, at kommunen samtidig har fokus på den situation, at mange nyuddannede står med friske kompetencer men få jobmuligheder.

- Vi må ikke risikere, at de unges talenter bliver spildt. Derfor vil Aarhus Kommune som byens største arbejdsplads ophæve det generelle ansættelsesstop for at give jobåbninger til nyuddannede. Jeg opfordrer til, at private virksomheder også har stor opmærksomhed på udfordringen for de nyuddannede ledige.

Foto: http://www.flickr.com/photos/lumaxart/2136953043/sizes/z/in/photostream/

lcl

 

https://www.dknyt.dkartikel/saa-ansaetter-aarhus-igen