DK Nyt

S-SF i Albertslund vil hæve skatten

Budgetaftale betyder omfattende kommunale investeringer
KORT NYT27. JUN 2012 11.46

ALBERTSLUND: Budgettet skal først vedtages til oktober, men allerede før sommerferien er der indgået en budgetaftale mellem S og SF. Aftalen betyder bl.a., at borgmesteren vil søge om lov til at forhøje skatten, skriver albertslundposten.dk.

Det var en af de væsentlige årsager til, at Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti ikke kunne tilslutte sig forliget. Aftalen mellem S og SF skal ifølge borgmester Steen Christiansen fortsætte linien med at sikre en robust økonomi, hvor der skabes råderum til byens omdannelse, så kommunen aktivt kan møde fremtiden.

Programmet omfatter forventede kommunale investeringer i bolig- og erhvervsområder, udvikling og fornyelse af daginstitutioner, klubber og skoler, Campus Albertslund og idræts- og sundhedsområdet.

Den kommunale administration skal spare 3 mio. kr. i 2013 og 3 mio. kr. i årene fremover, der skal spares på støttepædagogkorpset, 550.000 kr. på ledelsen, og handicappuljen skæres med 450.000 kr. Der gennemføres en varig effektivisering af vej- og parkområdet på 5 mio. kr.

ka

https://www.dknyt.dkartikel/s-sf-i-albertslund-vil-haeve-skatten