Rudersdal samarbejder med universitet

KORT NYT3. FEB 2020 9.33

RUDERSDAL: Et nyt samarbejde imellem Rudersdal Kommune og CBS, Copenhagen Business School, skal give kommunens virksomheder bedre mulighed for at rekruttere højtkvalificeret international arbejdskraft inden for primært virksomhedsledelse, finans, ingeniørfaget samt sundhed og miljø.

- Et af de temaer, vi ønsker at fokusere på i samarbejde med virksomhederne, er rekruttering af kvalificeret arbejdskraft, så vores virksomheder har grundlaget for vækst. Denne aftale ligger helt naturligt i forlængelse af denne strategi, siger formanden for kommunens erhvervsudvalg, Randi Mondorf (V).

De 36 MBA’ere er klar til arbejdsmarkedet fra august 2020, og de kommer blandt andet fra Indien, USA og Kina. Kandidaterne har i gennemsnit 7 ½ års relevant erhvervserfaring forud for MBA-forløbet på CBS og er oprindeligt primært uddannet inden for business, finance, engineering samt health & environment. Samarbejdet er resultatet af en oprindelig dialog mellem Tom Jacobsgaard, der er direktør for Bestyrelsesforeningen og CBS Bestyrelsesuddannelserne, siger, og Randi Mondorf.

ibs

 

https://www.dknyt.dkartikel/rudersdal-samarbejder-med-universitet