DK Nyt

Rudersdal parat til 31,5 pct. konkurrenceudsættelse

Mange nye områder i udbud i 2011, 2012 og 2013
KORT NYT8. MAR 2011 10.39

RUDERSDAL: Rudersdal har ifølge Nyhedsinformation netop godkendt en ny udbudspolitik, der lægger op til flere opgaver i udbud.

Dermed erklærer borgmester Erik Fabrin (V), at Rudersdal for sit vedkommende er klar til at efterleve regeringens ønske om, at kommunerne inden 2015 konkurrenceudsætter mere end 31,5 pct.

Ifølge Hvidovre Avis skal nye aftaler om it-hardware og telefoni kaste en besparelse på en million kroner af sig, og på f.eks. social- og sundhedsområdet satser kommunen på at kunne spare to millioner kroner på vikarydelser på ældre- og psykiatriområdet.

I 2012 skal kommunens taxa-kørsel sendes i udbud. I 2013 følger kopi- og printudstyr.

Disse opgaver forventes at blive sendt i udbud i 2011:
Telefoni, it-hardware, høreapparater, tolkebistand, personlige hjælpemidler, gasserviceaftaler m.v., tandprotetisk arbejde, rengøringsartikler, biblioteksbøger og -materialer, AV-materialer og -udstyr, belysningsartikler og værktøj, netværk, IT, vask og leje af linned, møbler og inventar, legepladsudstyr, rengøring alle områder, løn-, personale- og økonomisystemer, forsikringer, tekniske serviceaftaler, hjælpemidler, aktivering af ledige, vikarydelser (psykiatri og ældre), diabetesprodukter og børnebleer

https://www.dknyt.dkartikel/rudersdal-parat-til-31-5-pct-konkurrenceudsaettelse