DK Nyt

Randers åbner de første netbutikker

På Randers Kommunes hjemmeside kan borgerne nu købe affaldsmærkater og nøglekort til aflåst cykelparkering og betale over nettet
5. DEC 2011 14.08

RANDERS: Skal man købe et nøglekort til de nye aflåste cykelparkeringer eller mærkater til ekstra affaldssække, så kan man nu gøre det på Randers Kommunes hjemmeside.

Tidligere kunne man bestille det, man skulle bruge, og så vente på at få en faktura på det beløb, man skulle betale. Det er slut. Nu betaler man med sit dankort, når man foretager sin bestilling. I løbet af tre arbejdsdage får man den bestilte vare, og pengene overføres til Randers Kommunes konto.

- Det er en god løsning, der gør det nemmere for både borgerne og for Randers Kommune. Vi sparer tid og penge ved at effektivisere processen på denne måde, siger kommunikationschef Karen Balling Radmer, hvis afdeling står bag den nye mulighed.

De to butikker, det indtil nu er blevet til, er kun de første i en lang række.

Når Randers Kommune gennemgår sine aktiviteter, viser det sig, at der bliver solgt mange forskellige ting til borgerne, og udgangspunktet er, at det skal foregå via kommunens hjemmesider.

Allerede nu er de næste butikker på tegnebrættet, og Randers Kommune forventer at åbne minimum en netbutik mere inden jul.

Butikkerne er placeret under de emner på kommunens hjemmesider, hvor de naturligt hører hjemme.

For de første to butikker med ekstra affaldssække og cykelparkering er adresserne henholdsvis http://www.affald.randers.dk og www.cykelby.randers.dk.

For at gøre det nemt for borgerne kan varerne købes der, hvor borgerne leder efter information om dem, nemlig på de relevante hjemmesider.

mou

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/randers-aabner-de-foerste-netbutikker