Radikal Holbæk-politiker forlader partiet

KORT NYT20. FEB 2019 14.08

HOLBÆK: Det ene af tre medlemmer af den radikale byrådsgruppe i Holbæk, Jarl Sabroe, forlader nu partiet og bliver løsgænger efter uenighed med den politiske linje, skriver han på sin Facebook-profil.

'Jeg har oplevet, at det for flertallet i gruppen har handlet mere om den politiske ageren end om at få politisk indflydelse. Der har efter min oplevelse ikke været et større ønske om, via samarbejde med konstitueringsgruppen at få gennemført den politik, som vi i Radikale Venstre gik til valg på', skriver han blandt andet. Og videre: 'Jeg stillede op til byrådsvalget for bl.a. at prioritere skole- og børnepolitikken. Det har vist sig at være svært at arbejde for, da det ikke har harmoniseret med flertallet i den Radikale gruppes ønske om at prioritere ud fra taktiske overvejelser.'

Tilbage i gruppen, der ved KV17 gik fra to til tre medlemmer, er nu Emrah Tuncer og Solvej Pedersen. Henrik Mosbæk, der er radikal lokalformand, forlader partiet i samme omgang. Mosbæk synes, at R skulle have konstitueret sig med borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S), der efter KV17 dannede en alliance mellem S, EL, DF og SF - med 16 ud af 31 mandater.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/radikal-holbaek-politiker-forlader-partiet