DK Nyt
Politikere i Randers begraver stridsøksen

Politikere i Randers begraver stridsøksen

Socialdemokraterne og Venstre er blevet enige om at se fremad og bilægge de offentlige skænderier i sagen om KMD og håndteringen af direktører
30. SEP 2011 13.42

RANDERS: Politikerne i Randers er enige om at se fremad efter KMD-sag. Det sker efter længere tids offentlige og interne skænderier om borgmesterens håndtering af sagen, der har været medvirkende til, at flere direktører har forladt kommunen.

Venstre har i forbindelse med sagen indbragt en klage for Statsforvaltningen Midtjylland, og nu er der kommet en fælles erklæring fra Socialdemokraterne og Venstre om at afvente resultatet af Statsforvaltningens undersøgelse.

- Venstre og Socialdemokratiet er enedes om, at man nu afventer resultatet af Statsforvaltningens undersøgelse, ligesom begge partier har tilkendegivet, at man vil tage Statsforvaltningens afgørelse til efterretning. Det praktiske samarbejde til gavn for Randers Kommune vil ikke blive påvirket af den verserende sag i Statsforvaltningen. Venstre og Socialdemokratiet i Randers Byråd er enige om, at nu handler det om at se fremad med fokus på at sikre udvikling for Randers Kommune, skriver borgmester Henning Jensen Nyhuus (S) og Anders Buhl-Christensen (V) i deres fælles erklæring.

srl

 

https://www.dknyt.dkartikel/politikere-i-randers-begraver-stridsoeksen