DK Nyt

Per B. Jeppesen forlader politik

Skives stemmesluger tager konsekvensen efter forfalsket faktura
KORT NYT29. NOV 2011 8.07

SKIVE: Den helt store stemmesluger under det seneste kommunalvalg i Skive Kommune Per B. Jeppesen (S) har valgt at trække sig ud af byrådet, skriver Skive Folkeblad.

Det vil ske hurtigst muligt - formentlig ved udgangen af året - alt efter, hvor hurtigt Skive Byråd kan ekspedere sagen, oplyser Ruth Kristensen, formand for den socialdemokratiske gruppe efter et møde i gruppen.

Per B. Jeppesen har selv truffet beslutningen, efter han forleden blev fyret fra sin stilling som direktør for Kulturcenter Limfjord, efter et være blevet taget i sammen med tidligere en Skive IK-direktør at have forfalsket en faktura, så 62.500 kroner fra Kulturcenterets kasse blev overført til ham selv kamufleret som et sponsorbidrag til Skive IK Elite A/S.

Ifølge Kulturcenter Limfjords bestyrelse er der tale om flere 'uregelmæssigheder', hvorfor sagen er anmeldt til politiet.

Per B. Jeppesen kom i pengenød på grund af et forlig efter en sag om sexchikane over for en medarbejder i Kulturcenteret. Han har oplyst, at nogle af de penge, han fik overført til sin egen konto, skulle gå tilbage til Skive IK.

ka

 

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/per-b-jeppesen-forlader-politik