DK Nyt
Peger på gratis bus med skjult kamera

Peger på gratis bus med skjult kamera

Med uretfærdige parkeringsbøder gør Morsø Kommune opmærksom på, at det er gratis at køre med lokalbusserne på Mors
12. SEP 2011 8.46

MORSØ: Morsingboerne er normalt fredelige folk. Men når der pludselig ligger en uretfærdig parkeringsbøde under vinduesviskeren, er det slut med tålmodigheden. Med skjult kamera gør Morsø Kommune opmærksom på, at det er gratis at køre med lokalbusserne på Mors.

Adrenalinet kom i kog, da Morsø Kommune en lørdag formiddag delte parkeringsbøder ud på en offentlig parkeringsplads i Nykøbing. Den uniformerede parkeringsvagt havde anlagt en frisk tone fra morgenstunden:

- Ja, goddag i stuen! Du får lige en lille hilsen fra kommunen, lød meldingen fra den uniformerede vagt, mens han elegant placerede en parkeringsbøde under vinduesviskeren.

Den behandling fik morsingboerne til at drøne op i det røde felt: - Ikke fand'me på vilkår! Jeg har sgu ikke holdt her for længe! Jeg bli'r stærk tosset!

Vreden blev dog afløst af brede grin, da parkeringsvagten pegede op mod det skjulte kamera og afslørede, at det hele blot var sat i scene for at reklamere for gratis-busserne på Mors.

Formand for Teknik og Miljø, Viggo Vangsgaard (S), er glad for, at morsingboerne tog spøgen med højt humør.

- Vi vil gerne have mange flere til at benytte den kollektive trafik, og eventen på parkeringspladsen er blot en lille del af en stor kampagne, der skal gøre opmærksom på, at det er gratis at køre med lokal-busser og meget billigt at køre med Flextur på Mors. Med eventen informerer vi med et glimt i øjet og viser, at fordi det er kommunalt, behøver det ikke være kedeligt, fastslår Viggo Vangsgaard.

Høje grin i mørket
Filmen fra parkeringspladsen bliver i denne tid vist i biografernes reklameblok, og høje grin i mørket fortæller, at det altid er sjovt at se naboen blive snydt, så vandet driver. Med til historien hører, at samtlige medvirkende har en god portion selvironi. De har nemlig alle sagt ja til, at indslaget må blive brugt i filmen.

Udover eventen på parkeringspladsen består kampagnen blandt andet af radiospot, pjecer, postkort og plakater på færger og andre offentlige steder.

 

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/peger-paa-gratis-bus-med-skjult-kamera