Op ad bakke: Nabokommuner slås om miljøgodkendelse

GENTOFTE / LYNGBY-TAARBÆK: Efter klage fra Gentofte Kommune har Miljøklagenævnet nu ophævet den miljøgodkendelse, som Lyngby-Taarbæk Kommune gav verdens ældste forlystelsespark, Bakken, tilbage i maj 2017. Gentofte har klaget over støj og trafik til Bakken, som ligger i Lyngby-Taarbæk, men som har sin store parkeringsplads placeret i Gentofte. Det skriver Det Grønne Område.

De to kommuner er, fordi Bakken ligger begge steder, tvunget til at blive enige. Det har de ikke kunnet blive, og derfor udstedte Lyngby-Taarbæk - uden om Gentofte - en miljøgodkendelse for snart tre år siden. I Lyngby-Taarbæk Kommune raser man over, at Miljøklagenævnet underkender kommunens godkendelse, og man skyder direkte på Gentoftes borgmester, Hans Toft (K).

- Vi fortsætter, fordi Lyngby-Taarbæk jo med rette har kompetence til, at vi kan åbne den 3. april, og det gør vi efter den miljøgodkendelse, der ligger fra maj 2017. Og så tager Lyngby-Taarbæk initiativ til endnu engang at forsøge at komme til rette med Gentofte. Vi kan ikke leve med, at kommunerne ikke kan finde ud af det, siger Nils-Erik Winther, direktør for A/S Dyrehavsbakken,

MG

https://www.dknyt.dkartikel/op-ad-bakke-nabokommuner-slaas-om-miljoegodkendelse