DK Nyt

Ny kultur- og erhvervsdirektør fundet i Sønderborg

Den konstituerede direktør fortsætter i jobbet.

SØNDERBORG: Byrådet i Sønderborg har ansat Nicolai Dupont Heidemann som ny direktør for Kultur og Erhverv. Han har været konstitueret i stillingen siden den 18. juni 2020, og dermed henter kommunen den nye direktør i egne rækker.
 
Kultur og Erhverv er navnet på den nye forvaltning, der tidligere hed Kultur, Turisme og Bæredygtighed. Ændringen skyldes, at erhvervsområdet er blevet en del af forvaltningen, og samtidig samles turismeområdet i en afdeling sammen med Erhvervsservice. Det vil sikre en stærk kobling, mener borgmester Erik Lauritzen (S).

- Jeg er rigtig glad for, at vi med Nicolai Dupont Heidemann har fundet en ny direktør med en stærk kulturbaggrund, som også har et godt udsyn på erhverv og turisme. Det er et godt match til den forvaltning, han skal stå i spidsen for, så der sker en øget koordinering og samarbejde mellem erhverv, kultur, handel og turisme. Det skal styrke Sønderborg Kommunes profil, så endnu flere får lyst til at bosætte sig i kommunen, mener han.  

Inden konstitueringen som direktør var Nicolai Dupont Heidemann chef for Kultur, Idræt og Fritid i Sønderborg i fire år.

Han har tidligere været kulturchef og bibliotekschef i Kolding Kommune. Han er oprindeligt uddannet cand.mag. i historie og samfundsfag og har taget forskellige efter- og videreuddannelser.

Nicolai Dupont Heidemann er 47 år, gift og har tre børn, og han bor i Kolding.

ak

https://www.dknyt.dkartikel/ny-kultur-og-erhvervsdirektoer-fundet-i-soenderborg