DK Nyt

Ny familie- og rådgivningschef i Viborg

Mette Andreassen bliver ny familie- og rådgivningschef i Viborg. Hun kommer fra en stilling som souschef for familieafdelingen i Skive
KORT NYT16. SEP 2011 13.06

VIBORG: Mette Andreassen bliver ny familie- og rådgivningschef i Viborg Kommune. Den nye familie- og rådgivningschef kommer fra en stilling som souschef for familieafdelingen i Skive og er klar til at varetage sit nye job i Viborg fra 1. november.

Mette Andreassen er 41 år, bosat i Skive og oprindeligt uddannet socialrådgiver - en uddannelse, som hun senere har suppleret med adskillige ledelses- og økonomimoduler på masteruddannelsen. På jobfronten startede Mette Andreassen som socialrådgiver i Sundsøre Kommune, hvorefter hun i seks år bestred jobbet som leder af familieafdelingen i Spøttrup Kommune. Fra 2007 til nu har hun arbejdet som souschef for familieafdelingen i Skive.

Den nye familie- og rådgivningschef får ansvaret for et budget på 250 mio. kr. Familie- og rådgivningsområdet afdeling dækker i alt fire afdelinger: Sundhedspleje, Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR), Dagbehandling og Familieafdelingen samt tilknyttet tandpleje og døgninstitutioner.

srl

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/ny-familie-og-raadgivningschef-i-viborg