DK Nyt
Ny direktør for skoler og dagtilbud i København
Gitte Lohse bliver fagdirektør i børne- og ungdomsforvaltningen i København pr. 1. november.
Foto: Københavns Kommune

Ny direktør for skoler og dagtilbud i København

København henter fagdirektør til børne- og ungdomsforvaltningen i Glostrup Kommune.
18. SEP 2020 11.51

KØBENHAVN: Børne- og ungdomsforvaltningen i København har ansat Gitte Lohse som ny fagdirektør pr. 1. november. Det oplyser kommunen.

Hun kommer fra en stilling som direktør i Glostrup Kommune, hvor hun bl.a. har haft ansvar for børne- og ungeområdet. I København afløser hun Camilla Niebuhr, der i sommer fik nyt job som børne- og kulturdirektør i Rødovre.

48-årige Gitte Lohse er uddannet lærer og har siden taget uddannelser som cand.pæd. i historie og samfundsfag fra DPU og Master of Public Administration fra CBS.

Hun får ansvaret for at danne og uddanne ti pct. af landets børn og unge som øverste faglige chef for over 70.000 børn i daginstitutioner, folkeskoler og fritidstilbud.

Hun har tidligere været områdechef og chef for ledelsessekretariatet i Børne- og Ungdomsforvaltningen i København, hvor hun nu vender tilbage til.

- Jeg ser meget frem til at vende tilbage til det stærke faglige miljø i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Og jeg glæder mig til sammen med både politikere, ledere, medarbejdere og andre samarbejdspartnere at fortsætte arbejdet med at styrke den faglige kvalitet på børne- og ungeområdet med de muligheder København som storby og hovedstad giver, siger Gitte Lohse.

Privat bor Gitte Lohse i Farum med sin mand og deres to teenagere.

ibs

https://www.dknyt.dkartikel/ny-direktoer-for-skoler-og-dagtilbud-i-koebenhavn