DK Nyt

Ny beredskabschef til Odder

Søren Rekly kender Odder Brandvæsen gennem sit mangeårige virke i Aarhus Brandvæsen
KORT NYT24. FEB 2012 14.24

ODDER: Søren Rekly er navnet på Odder Kommunes nye beredskabschef. Han kommer fra en stilling som beredskabsinspektør og indsatsleder ved Aarhus Brandvæsen, og han har dermed allerede inden sin ansættelse et godt kendskab til Odder Brandvæsen og dets medarbejdere, idet de to nabobrandvæsener af og til assisterer hinanden ved brande i lokalområdet.

Den nye beredskabschef er 59 år, og han har siden 1976 været ansat i Aarhus Brandvæsen, dog var han i tre år i midten af firserne salgschef for en virksomhed, der sælger brand- og redningskøretøjer. Siden 1992 har han været indsatsleder, og i 2002 blev han beredskabsinspektør.

Borgmester Elvin J. Hansen (S), der også er formand for Beredskabskommissionen udtrykker tilfredshed med valget af ny beredskabschef blandt de 22 ansøgere til stillingen.

- Søren Rekly er en meget erfaren mand, både hvad angår brandbekæmpelse og brandteknisk byggesagsbehandling, som jo er en vigtig del af arbejdet som brandchef. Det er en god mand, som vi ved kan samarbejde med brandfolkene, der jo allerede har kendskab til ham fra hans nuværende arbejde. Vi har været gennem en hård og lang proces, og vi skylder brandfolkene, at der nu kommer lidt ro på, siger Elvin Hansen med henvisning til, at det ikke lykkedes at finde den rigtige ansøger, da stillingen blev slået op første gang i slutningen af 2011.

lcl

 

https://www.dknyt.dkartikel/ny-beredskabschef-til-odder