DK Nyt

Norddjurs vender tomlen ned til undersøgelse af sig selv

KORT NYT24. FEB 2021 14.50

NORDDJURS: Tanken om en uvildig undersøgelse af socialområdet i Norddjurs Kommune er skudt til hjørne, efter at et flertal stemte imod forslaget på kommunalbestyrelsesmødet tirsdag aften. Det skriver TV2 Østjylland.

Ønsket om en ekstern undersøgelse af området har ellers været luftet flere gange, og senest, efter at TV2 Østjylland har afdækket, hvordan samtlige bostøtte-medarbejdere i Auning og Allingåbro forsvandt på under et år, har SF, LA, De Konservative, Enhedslisten og et medlem af DF rejst forslaget i byrådssalen.

"Undersøgelsen skal ledes eksternt og inddrage så vidt muligt en bred repræsentation af relevante organisationer/fagforeninger/myndigheder," stod der blandt andet i forslaget. Derfor skulle gode erfaringer frem, og problemer endevendes, men det skal ifølge flertallet ske, ved at der oprettes en styregruppe i stedet for en ekstern undersøgelse. Venstres gruppeformand Kasper Bjerregaard kalder bl.a. en uvildig undersøgelse for en "stor hammer at slå med", over for tv-kanalen.

ibs

https://www.dknyt.dkartikel/norddjurs-vender-tomlen-ned-til-undersoegelse-af-sig-selv