DK Nyt
NIRAS overtager Blominfo

NIRAS overtager Blominfo

Firmaets produkter er avancerede kortlægtningsydelser, 3D-bymodeller og digitale højdemodeller
31. JAN 2012 13.30

Rådgivningsvirksomheden NIRAS har netop købt BlomInfo A/S, som er en førende dansk og international leverandør af blandt andet avancerede kortlægtningsydelser, 3D-bymodeller og digitale højdemodeller, oplyser NIRAS.

BlomInfo er datterselskab af det børsnoterede norske selskab BLOM ASA, og har ca. 40 medarbejdere på kontorer i København og Aarhus. Firmaet forventer at omsætte godt 50 mio. kr. i 2012.

NIRAS strategi er kontinuerligt at udvikle forretningen med ydelser, der enten supplerer den nuværende forretning eller øger værdien af NIRAS rådgivning. Overtagelsen af BlomInfo lever fint op til begge disse kriterier og baner vejen for en række banebrydende nye løsninger på oversvømmelsesproblemerne i Danmark og internationalt.

NIRAS overtagelse af Blominfo sker med virkning fra den 1. januar 2012 og BlomInfos medarbejdere flytter efterfølgende ind hos NIRAS i Allerød og Aarhus.

- Det er meget motiverende, at BlomInfos løsninger i kombination med NIRAS' ekspertise kan bringe værdi på en række nye områder som eksempelvis miljøvurderinger for infrastrukturanlæg og vindmølleparker samt klimatilpasningsplaner. Jeg glæder mig meget til at tage del i det fremtidige arbejde med at udmønte disse muligheder, så de skaber værdi for vores kunder og medarbejdere, siger Kristian Skak-Nielsen, administrerende direktør i BlomInfo A/S.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/niras-overtager-blominfo