DK Nyt

Midtjylland åbner midlertidige vaccinesteder

KORT NYT28. JAN 2021 7.55
TEMA: Corona

MIDTJYLLAND: I uge fem og seks åbner der pop up vaccinationssteder i Region Midtjylland gennem et samarbejde mellem de praktiserende læger og kommunerne. Det oplyser regionen. Det betyder, at de ældre borgere i målgruppe to, borgere, der er fyldt 65 år og modtager både praktisk hjælp og personlig pleje, samt udvalgte personer i risiko målgruppe fem, kan få anden vaccination tættere på deres bopæl.

- Det her et helt særligt tilbud til de borgere, der skal vaccineres for anden gang nu. Jeg er rigtig glad for, vi sammen med kommuner og praktiserende læger kan tilbyde, at denne gruppe af borgere kan få deres re-vaccination lokalt. Indtil videre er det et midlertidigt setup i uge fem og seks. Vi arbejder fortsat på mere langsigtede lokale løsninger, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Nye midlertidige pop up vaccinationssteder åbner i Ringkøbing-Skjern, Skive, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Hedensted, Lemvig, Odder, Skanderborg og Struer kommuner fra 1. februar. Kommunen stiller lokaler og personale til rådighed, mens regionen leverer vacciner og værnemidler, og en praktiserende læge vaccinerer.

ibs

https://www.dknyt.dkartikel/midtjylland-aabner-midlertidige-vaccinesteder