DK Nyt
Messe for iværksættere skal få virksomheder til Køge

Messe for iværksættere skal få virksomheder til Køge

Køge Erhvervsservice, som arrangerer Iværksættermessen, har et unikt tilbud til både spirende iværksættere og etablerede virksomheder
12. MAR 2012 10.07

KØGE: På iværksættermessen i Køge kan iværksættere bl.a. møde en lang række private rådgivere, som vil være klar med råd og vejledning.

- Køge er en kommune i vækst, og vi har brug for nye, inspirerende virksomheder. Derfor gør vi meget for at støtte virksomhederne, så de kan komme ordentligt i gang. Det er bl.a. baggrunden for at kommunen lancerer Køge Erhvervsservice, der skal hjælpe og vejlede Køges erhvervsliv med at skabe vækst, siger borgmester, Marie Stærke (S).

- Vi regner med, at Iværksættermessen vil tiltrække omkring 1000 nuværende og kommende iværksættere. Det gør messen til én af de største i landet på sit felt, så det er en vigtig begivenhed for Køge Kommune og et fyrtårn for vores nye indsats. Jeg håber, at messen giver de besøgende mod på at starte deres egen virksomhed op, og jeg håber selvfølgelig også, at nogle af iværksætterne vælger at slå sig ned her hos os.

Dansk Iværksætterforening er en af hovedsponsorerne af Iværksættermessen.

- Iværksættermessen i Køge byder på en unik kombination af hands-on oplæg, der skaber reel værdi for tilhørerne, og engagerede udstillere med relevante produkter og løsninger. Vi er derfor meget stolte over at medvirke som partnere og oplever stor interesse fra vores medlemmer og samarbejdspartnere, siger Jakob Engel-Schmidt, direktør i Dansk Iværksætterforening.

Messen afholdes den 24. marts 2012 kl. 9-16.

Foto: http://www.flickr.com/photos/us-mission/5609396876/sizes/z/in/photostream/

 

https://www.dknyt.dkartikel/messe-for-ivaerksaettere-skal-faa-virksomheder-til-koege