DK Nyt
Lyngby-Taarbæk gør centerchef til direktør
Edda Heinskou har været en del af direktionen det sidste halve års tid - ifølge kommunaldirektøren udfordrende kerneområder i en krisetid.
Foto: Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk gør centerchef til direktør

Edda Heinskou bliver ny direktør for uddannelse og pædagogik, social indsats samt unge, borgerservice og arbejdsmarked.

LYNGBY-TAARBÆK: Lyngby-Taarbæk Kommune ansætter med virkning fra 1. august Edda Heinskou som direktør for områderne uddannelse og pædagogik, social indsats samt unge, borgerservice og arbejdsmarked, oplyser kommunen.

Edda Heinskou har allerede stor erfaring i kommunen, da hun har været ansat som centerchef gennem de seneste fem år. De første fire år var som chef for Center for Sundhed og Omsorg og herefter et års tid som chef for Center for Kultur, IT, Politik og Organisation. Siden november 2019 har hun fungeret som konstitueret direktør for uddannelse, pædagogik, social indsats og senest også for unge- og arbejdsmarkedsområdet samt borgerservice.

- Edda har allerede været en del af direktionen det sidste halve års tid, hvor vi har haft stort udbytte af hendes dygtige tilgang til udfordrende kerneområder i en krisetid. Nu ser direktionen frem til et fast samarbejde med hende, siger kommunaldirektør Søren Hansen.

Hun er 43 år, uddannet cand.scient.pol. og har en master i Public Governance. Hun har tidligere været ansat i Helsingør, Glostrup og Københavns kommuner.

ka

https://www.dknyt.dkartikel/lyngby-taarbaek-goer-centerchef-til-direktoer