DK Nyt
Lollandsk udviklingsprojekt henter kommunaldirektør til at stå i spidsen
Kommende programdirektør for Nakskov 2030 peger på, at Nakskov har store potentialer i bymidten, industrikulturen og i fjorden, som ses her.
Foto: Lars Havn Eriksen, Ritzau Scanpix

Lollandsk udviklingsprojekt henter kommunaldirektør til at stå i spidsen

Fra august skifter Kertemindes kommunaldirektør Tim Jeppesen stilling og bliver programdirektør for projektet Nakskov 2030.

LOLLAND: Kommunaldirektør i Kerteminde Tim Jeppesen skal fra 1. august stå i spidsen for at udvikle Nakskov til at være sted, man søger væk fra, til at være sted, man søger hen til. Det skal ske i løbet af det næste årti med udviklingsprojektet Nakskov 2030, som Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden står bag.

Bag projektet er også 150 mio. kr., og det er altså Tim Jeppesen, der som kommende programdirektør skal gennemføre og realisere 15 delprojekter, som er allerede er peget ud for at få mest muligt ud af den kommende 18 kilometer lange tunnelforbindelse mellem Danmark og Tyskland, Femern Bælt. Her kan Tim Jeppesen trække på sin erfaring som tidligere direktør for kultur, udvikling og erhverv i Svendborg, siger han til Fyns Amts Avis:

- I forhold til industriel kultur har Nakskov potentiale som Svendborg, hvor man de seneste fire år har været gode til at få noget ud af Frederiksøen. Byen har også en middelalder-bymidte, som lige nu er slidt og grå, men som kan bringes frem igen. Og så er der en unik natur og en fjord, som er den mest ørige i Danmark.

Tim Jeppesen er 53 år. Han har læst økonomi på Odense Universitet og har en ph.d., en lederuddannelse og har også en uddannelse i strategisk byledelse bag sig. Privat bor han i Svendborg med sin kone og to børn.

eo

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/lollandsk-udviklingsprojekt-henter-kommunaldirektoer-til-at-staa-i-spidsen