DK Nyt
Ledige Silkeborg-lærere får delvis løngaranti

Ledige Silkeborg-lærere får delvis løngaranti

45 ledige lærere og pædagoger i jobrotationsprojekt med garanti for overenskomstmæssig løn i halvdelen af ansættelsesperioden
6. SEP 2011 14.38

SILKEBORG: Silkeborg Kommune tilbyder i alt 45 ledige lærere og pædagoger at indgå i et stort jobrotationsprojekt. Børne- og Ungeudvalget stiller garanti for en overenskomstmæssig løn i halvdelen af ansættelsesperioden, oplyser kommunen, der er i fuld gang med at omlægge strukturen på hele specialundervisningsområdet.

Det er baggrunden for, at i alt 1.450 medarbejdere på skoleområdet skal have et kompetenceløft, og mens de ansatte er afsted på ugekurser og PD-moduler, er der brug for i alt 45 vikarer.

- Nu er der fuld klarhed over hvilke ansættelsesvilkår, vi kan tilbyde de vikarer, der vælger at indgå i jobrotationsprojektet. Det er med løntilskud i den første halvdel af ansættelsesperioden, og med en overenskomstmæssig løn i den anden halvdel af ansættelsesperioden, siger Søren Kristensen (S), formand for Børne- og Ungeudvalget.

- Det har været afgørende for udvalget at skabe fuld klarhed over de ansættelsesvilkår, vi kan tilbyde. Nu ved de kommende vikarer, hvilken økonomi de vil få igennem hele ansættelsesperioden, siger Søren Kristensen.

Han understreger, at Silkeborg Kommune har været i tæt dialog med de faglige organisationer om ansættelsesvilkårene i jobrotationsprojektet.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/ledige-silkeborg-laerere-faar-delvis-loengaranti