DK Nyt

Leder af socialpædagogisk bosted suspenderet

Det sker som følge af DR's 21 Søndag indslag i går, der viser en samtale mellem lederen Peter Bach og den anbragte 12-årige pige fra Hjørring
KORT NYT5. DEC 2011 6.06

HJØRRING: På optagelsen hører man bl.a. lederen af opholdsstedet Skovhuset, Peter Bach, sammenligne arbejdet med omsorgssvigtede børn med opdragelse af hunde.

- Okay, så prøver jeg at skære det ud i pap. Hvis jeg har en hund, en lille vovhund, jeg skal træne til at blive en dygtig hund, og hver gang jeg skælder den ud, så løber den hen og stiller sig bag Leo (medarbejder, Skovhuset, red.) og piber, så kan jeg ikke træne med den. Tror du, det bliver en god hund?

Derudover irettesætter Peter Bach også den 12-årige Emma for at kontakte sin bisidder fra Børns Vilkår og instruerer hende i kun at tale med medarbejdere fra Skovhuset, hvis hun er ked af det. Og så beskriver han, hvordan andre anbragte børn og unge på bostedet har set ham være ved at miste besindelsen. Det oplyser Jyllands-Posten.

En anbringelse på Skovhuset koster ca. 68.000 kr. om måneden. Ifølge Skovhusets egen hjemmeside har leder Peter Bach ingen pædagogisk eller psykologisk uddannelse.

lcl

https://www.dknyt.dkartikel/leder-af-socialpaedagogisk-bosted-suspenderet