DK Nyt

Lars Krarup bliver ny formand for Realdania

KORT NYT25. AUG 2021 15.58

Tidligere Venstre-borgmester i Herning Lars Krarup er valgt som ny bestyrelsesformand i foreningen Realdania. Det oplyser foreningen efter sit valg til bestyrelsen på et repræsentantskabsmøde og den efterfølgende konstituering.

Krarup har været medlem af Realdanias bestyrelse siden 2013 og overlod tidligere på året borgmesterstolen til Dorthe West. Han afløser Michael Brockenhuus-Schack, der efter otte år som bestyrelsesformand efter eget valg forlader foreningens bestyrelse.

- Jeg er utrolig glad for muligheden og bestyrelsens tillid. Arbejdet i Realdania forener på fineste vis nogle dagsordner, som jeg er stærkt engageret i. Foreningsliv har været en del af mit eget liv lige fra barnsben og er noget, jeg har arbejdet aktivt med i hele mit arbejdsliv. Og både fra min tid som borgmester og mit hidtidige arbejde i Realdania ved jeg, hvor stor en forskel de fysiske rammer kan gøre for menneskers trivsel og livskvalitet - og for udviklingen i et område. Jeg glæder mig til sammen med resten af bestyrelsen at skulle sætte den strategiske kurs for dette arbejde, siger Lars Krarup.

  ibs

https://www.dknyt.dkartikel/lars-krarup-bliver-ny-formand-for-realdania