DK Nyt
Lars Barfoed ny politisk ordfører
Foto: Lærke Cecilie Lindegård

Lars Barfoed ny politisk ordfører

Den Konservative folketingsgruppe har netop besluttet, at formand Lars Barfoed er ny politisk ordfører efter Benedikte Kiær går efter borgmesterpost
27. JUN 2012 10.26

Den nu tidligere politiske ordfører Benedikte Kiær har i dag offentliggjort, at hun ved kommunalvalget i 2013 stiller op som borgmesterkandidat i Helsingør Kommune.

Derfor har hun også valgt at slippe posten som politisk ordfører, som hun overlader til partiets formand Lars Barfoed. Det oplyser hun til dknyt.
På et netop afsluttede gruppemøde har den konservative folketingsgruppe desuden valgt at Brian Mikkelsen bliver ny gruppeformand.

- At gabe over fortsat at være politisk ordfører, det er mere, end hvad en superkvinde kan klare, så her har jeg valgt at trække mig, sagde Benedikte Kiær til dknyt tidligere i dag.

Hun understreger dog, at hun fortsat vil holde på sine andre ordførerkaber – sundhed-, miljø- og boligordfører.

Bendikte Kiær siger til dknyt, at borgmester-jobbet er et fuldtidsarbejde, hun vil give sig helt hen til, og at det vil være at gabe over meget med Folketingsarbejdet samtidig. Hun pointerer dog, at partiet ikke har noget imod dobbeltmandater.

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/lars-barfoed-ny-politisk-ordfoerer