KTC samler sin kommunikation

KTC har besluttet at samle foreningens medier i KTC sekretariatet i Silkeborg. Irene Brandt er ansat som ny chefredaktør på Teknik & Miljø

SILKEBORG: Formålet er at sikre en mere sammenhængende kommunikation fra KTCs side. Bestyrelsen vil have nyheder og information til at strømme i tæt samspil mellem Teknik & Miljø, nyhedsbreve på mail og målrettet formidling på KTC Portalen. Målet er styrket indflydelse på udviklingen af den kommunaltekniske sektor, skriver KTC.

Som ny redaktør på Teknik & Miljø har KTC ansat Irene Brandt, som tiltræder i dag 1. marts.  Irene Brandt er uddannet journalist fra Danmarks journalisthøjskole i Århus i 1989 og kommer fra en stilling som redaktør på fagbladet LederForum. Inden da har hun været journalist på Sælgerne i et par år.

Gennem mange år har Irene Brandt opbygget Lederforums kommunikation og udgivet bladet LederForum.
Inden for det seneste år har Irene Brandt gennemført en stor omlægning af LederForum, så det i dag fremstår som et moderne attraktivt magasin af stor relevans for foreningens medlemmer og øvrige interessenter.

- Vi har valgt at ansætte en journalist som også kan være med til at styrke KTCs kommunikation på andre måder end ved at redigere Teknik og miljø" siger Anders Thanning, næstformand i KTC.

- Det betyder, at bestyrelsen med tiden forventer, at KTC-Sekretariatet kan give bestyrelse og faggrupper mere støtte til den dagsordenssættende kommunikation.

Den primære opgave bliver dog fortsat Teknik & Miljø, som Irene Brandt skal i gang med at videreudvikle.

tj 

https://www.dknyt.dkartikel/ktc-samler-sin-kommunikation