DK Nyt
Kom tilbage til mig - i Ringkøbing-Skjern

Kom tilbage til mig - i Ringkøbing-Skjern

Bosætningskonsulenterne i Ringkøbing-Skjern Kommune har fået 150.000 kroner til et projekt, der skal skabe sammenhold mellem unge, der rejser væk for at tage en uddannelse
31. MAR 2011 15.39

RINGKØBING-SKJERN: Og allerhelst skal pengene være med til at trække de unge hjem til kommunen igen, når de skal have arbejde og stifte familie.

Pengene kommer fra kommunens såkaldte brandingpulje, og betingelsen er, at bosætningskonsulenterne selv skal skaffe sponsorer til et tilsvarende beløb.

- Det er en meget anderledes måde at tænke i bosætning og branding, når kommune og bosætningskonsulenter slår sig sammen med Bork Havn Musikfestivalen og private sponsorer. Initiativet skulle gerne blive en fast begivenhed i forbindelse med festivalen i Bork, så vi for alvor knytter unge fraflyttede vestjyder sammen med hinanden og med egnen, siger Peter Donslund, kommunens udviklingschef.

Bork Havn skal trække
Projektet hedder 'Kom tilbage til mig' og finder sted torsdag den 4. august ved Bork Havn Musikfestival.

I samarbejde med festivalen og det lokale erhvervsliv laver bosætningskonsulenterne et rekrutteringsområde, hvor de unge kan møde hinanden, høre musik og stand up.

En af bagmændene i Bork er Martin Jensen. Han er glad for samarbejdet med kommunens bosætningskonsulenter.

- Deres målgruppe passer godt med de kunder, vi gerne vil have fat i. Vi vil gerne være med til at skabe en tradition for, at de fraflyttede unge mødes i Bork en gang om året, siger Martin Jensen.

Bosætningskonsulenterne skal nu ud at søge sponsorer til de resterende 150.000 kroner. Virksomheder kan købe sponsorater i tre kategorier, guld, sølv og bronze til henholdsvis 50.000, 25.000 og 15.000 kroner.


Foto fra Bork Havn Musikfestival

https://www.dknyt.dkartikel/kom-tilbage-til-mig-i-ringkoebing-skjern