DK Nyt
Kolding-borgmester dækker op til et liv efter KV21
Foto: CCTV Nordic

Kolding-borgmester dækker op til et liv efter KV21

Jørn Pedersen (V) har landet bestyrelsesformandspost i det Kolding-baserede overvågningsfirma CCTV Nordic med start i næste uge.
22. MAR 2021 10.23

KOLDING: Jørn Pedersen er V-borgmester i Kolding året ud, men derefter er han ude af politik efter tre valgperioder som kommunens førstemand og yderligere en periode forud i opposition. Fra næste uge er han desuden bestyrelsesformand for overvågningsfirmaet CCTV Nordic.

- Det er nu, jeg skal videre, hvis jeg skal have en ny karriere udenfor rådhuset, og det skal jeg, for som 52-årig er der mange gode år i mig endnu, sagde Jørn Pedersen i eftersommeren, da han bekendtgjorde sin beslutning om at stoppe som borgmester.

Det udbygger han nu over for DK Nyt med, at han går efter et antal bestyrelsesposter kombineret med et job "ude i virkeligheden", som han siger.

Uproblematisk overlap

Det Kolding-baserede CCTV Nordic leverer systemer til kameraovervågning og vil bruge sin nye bestyrelsesformand til at udvide sit forretningsområde fra sikkerhedsløsninger til  velfærdsområdet, hvor intelligente kameraløsninger kan bruges i plejesektoren. Et område, hvor der ventes vækst, og som Jørn Pedersen "har dyb indsigt i", lyder det fra CCTV Nordics direktør Jesper Dybdahl.

Jørn Pedersen har en bestyrelsesuddannelse fra CBS som faglig ballast foruden borgmestererfaringen og flere andre bestyrelsesmedlemskaber. En af bestyrelserne, Fonden Slotsøbadet, er han medlem af som privatperson, og han nævner det overfor DK Nyt som eksempel på, at overlap-perioden fra 1. april til nytår, når han stopper som borgmester, ikke byder på problemer.

- Kolding Kommune har en anden leverandør af overvågning end CCTV Nordic, så der er ikke noget der, siger Jørn Pedersen. Man må tage en post, når den er der, forklarer han om sine forberedelse til livet efter politik.

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/kolding-borgmester-daekker-op-til-et-liv-efter-kv21