DK Nyt

København hovedpartner på Iværk&Vækst

Hovedstadskommunen er nu med i kredsen af hovedpartnere sammen med Multidata, Codan, Berlingske Business og Erhvervsstyrelsen
KORT NYT1. JUN 2012 7.45

KØBENHAVN: Københavns Kommune har pr. 1. april 2012 søsat en storstilet opgradering af servicetilbuddene til både iværksættere og etablerede virksomheder. Det betyder én indgang til alle servicetilbud, én fast kontaktperson, hurtigere behandlingstid og dermed fokus på at gøre livet lettere for københavnske virksomheder.

Det lå derfor til højre fod for Københavns Kommune at opgradere sit engagement i Iværk&Vækst, hvor hele paletten af services og rådgivningstilbud køres i stilling.
Der bydes bl.a. på en parade af internationale workshops med fokus på at tænke stort og internationalt, ligesom der etableres et særligt Øresundsområde, så man her og nu kan få svar på alt fra skatte- og ansættelsesforhold, pension m.v., når man krydser sundet.

- Det er et stærkt signal, at Københavns Kommune går 'all in' og et godt supplement til den i forvejen stærke kreds af hovedpartnere, der udover Københavns Kommune tæller Multidata, Codan, Berlingske Business Innovation og Erhvervsstyrelsen, lyder velkomstordene fra Eva Vedel fra Iværk&Vækst.

lcl

 

https://www.dknyt.dkartikel/koebenhavn-hovedpartner-paa-ivaerk-vaekst