DK Nyt

København får ny direktør i Socialforvaltningen

Socialforvaltningen henter fagdirektør i Sundheds- og Ældreministeriet.
20. NOV 2020 10.45

KØBENHAVN: Katrine Ring starter 1. januar som fagdirektør i Københavns socialforvaltning, oplyser kommunen. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Sundheds- og Ældreministeriet.

Her har 50-årige Katrine Ring det seneste halve år været en central del af ministeriets håndtering af covid-19, og hun kommer derfor også med højst aktuelle erfaringer.

Jeg glæder mig også til samarbejdet med de mange forskellige faggrupper, der arbejder i forvaltningen, og har allerede fornemmelsen af en organisation, der brænder for et fælles mål om at gøre en forskel for de mest udsatte københavnere, siger Katrine Ring.

Hun er uddannet cand.scient.pol. og har tidligere været ansat i Erhvervs- og Vækstministeriet. Hun tiltræder stillingen som ny fagdirektør med ansvar for de tre borgercentre 1. januar. Indtil da fortsætter hun sit arbejde i Sundheds- og Ældreministeriet.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Katrine Ring og er sikker på, at hun med sin faglighed og personlighed vil gøre Socialforvaltningen endnu stærkere. Jeg er sikker på, at Katrine Rings lange erfaring gør, at hun hurtigt vil komme ind i tingene og gøre en forskel for forvaltningen og de mennesker, vi hjælper. Derudover er hun et behageligt og humoristisk menneske, som jeg ser frem til at lære bedre at kende siger socialborgmester Mia Nyegaard (R).

I september tiltrådte Mikkel Boje som adm. direktør i Socialforvaltningen efter at have været konstitueret.

ibs

https://www.dknyt.dkartikel/koebenhavn-faar-ny-direktoer-i-socialforvaltningen