DK Nyt

IT-styrelse får nye direktører

UNI•C, der er en styrelse under Ministeriet for Børn og Undervisning, får to nye vicedirektører hentet fra henholdsvis KL og Skatteministeriet
KORT NYT2. APR 2012 8.49

Som en del af en ny organisering får UNI•C to nye vicedirektører – henholdsvis Jakob Harder, der kommer fra en stilling i KL, og Aino Olsen, der kommer fra en stilling i Skatteministeriet.

Den nye organisation kommer til at bestå af følgende afdelinger:

- Kunder & Digitalisering med Jakob Harder som vicedirektør
- Produkter & Tjenester med Per Thorbøll som vicedirektør
- Projekter & Ressourcer med Aino Olsen som vicedirektør

Per Thorbøll har hidtil været underdirektør i UNI•C og fortsætter som vicedirektør i den nye direktion, oplyser Center for Digital Forvaltning (CEDI).

Jakob Harder er 37 år og cand. scient. adm. fra Roskilde Universitet. Jakob har de seneste seks år været kontorchef for Digitalisering og Borgerbetjening i KL. Fra dette job har Jakob betydelig erfaring med strategi- og policyudvikling samt gennemførsel af it-projekter i den kommunale sektor. Jakob er én af de personer i Danmark, der har størst erfaring med digitalisering i krydsfeltet mellem kommunerne og centraladministrationen.

Aino Olsen er 38 år og cand. scient. pol. fra Københavns Universitet. Hun har de seneste otte år varetaget forskellige chefstillinger i Skatteministeriet og i SKAT's hovedcenter inden for projekter, digitalisering, administration, kommunikation og kundeservice. Aino har fra sin tid i SKAT og Skatteministeriet betydelig erfaring inden for projektledelse, HR og økonomistyring og i at omstille en virksomhed, hvor det er centralt at få både chefer og medarbejdere med.

lcl

 

 

https://www.dknyt.dkartikel/it-styrelse-faar-nye-direktoerer