DK Nyt
Ib Dam Schultz går på pension

Ib Dam Schultz går på pension

Esbjergs direktør for Borger & Arbejdsmarked stopper efter 30 år med offentlige lederstillinger

ESBJERG: Efter 30 år med lederstillinger i det offentlige, vælger Ib Dam Schultz, direktør for Borger & Arbejdsmarked i Esbjerg Kommune at gå på pension med udgangen af november. Ib Dam Schultz er 62 år og oprindelig uddannet typograf.

Han startede karrieren i offentligt regi som socialrådgiver i Esbjerg Kommune, så gik turen til Silkeborg Kommune, Den Sociale Højskole i Esbjerg og Ribe Amts Ungdomscenter. Herefter fulgte stillingen som fuldmægtig i Ribe Amt og fire år som afdelingschef i Ribe Amt, efterfulgt af fem år som socialchef i Bramming Kommune, syv år som social- og kulturdirektør i Ribe Kommune og 10 år som børne- og kulturdirektør i Esbjerg Kommune.

I forbindelse med kommunalreformen i 2007 var Ib Dam Schultz med til at sammenlægge ikke mindre end fire tidligere arbejdspladser: Ribe Amt, Bramming Kommune, Ribe Kommune og Esbjerg Kommune. siden 1. april 2009 har Ib Dam Schultz beklædt posten som direktør for Borger & Arbejdsmarked.

Selvom Ib Dam Schultz siger officielt farvel til arbejdslivet, vil han fortsat være aktiv i bestyrelsesarbejde med fx bestyrelsesposter i det sociale opholdssted Springbrættet i Varde og i Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Samtidig fortsætter han også i Dansk Golf Union på landsplan og er med i et udviklingsudvalg inden for Dansk Idræts Forbund. Alt i alt slipper han ikke de tre elementer, som har præget hans arbejdsliv, nemlig det sociale område, det kulturelle og det sportslige.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/ib-dam-schultz-gaar-paa-pension