DK Nyt
Hun har tjent sin løn hjem mange gange

Hun har tjent sin løn hjem mange gange

Bente Lauridsen, Albertslund, vandt prisen som Årets Demenskoordinator 2011 og beskrives som 'et sikkert anker for den demensramte familie'
15. SEP 2011 14.01

ALBERTSLUND: Det skete ved Demenskoordinatorer i Danmarks årskursus , hvor over 300 kolleger hyldede hende. Prisen går til et medlem, som har ydet en særlig indsats inden for demensområdet. Indstillingen kan komme fra kolleger eller ledere.

I tildelingen af prisen har bestyrelsen i DKDK lagt vægt på, at Bente Lauridsen:

- i 2007 var medvirkende til, at Albertslund kommune fik oprettet en to-årig projektstilling som Demenskonsulent, fik sikret økonomiske midler til stillingen og selv sprang ind i funktionen.

- i 2009 sikrede, at projektstillingen blev en varig stilling - og havde modet til at tro på, at det skulle lykkes, - således at borgere i Albertslund kommune varigt kan nyde godt af den fagekspertise, det er at have en demenskonsulent til sin rådighed.

- af sin leder beskrives som et sikkert anker for den demensramte familie, samt gennem sin indsats har tjent sin egen løn ind mange gange. En medarbejder, der evner at få ting til at ske og sikre varige forbedringer til gavn for borgernes velfærd.

- sørger for, at medarbejdere sikres et højt uddannelsesniveau, således at de generelle personalekompetencer hos alle ansatte er øget.

- har igangsat rådgivning, undervisning og netværk for pårørende og borgere med demenssygdom, samt udarbejdet informationsmateriale på flere sprog til kommunens mange borgere.

- har en ganske særlig evne til at kommunikere med alle. Borgere med demens og deres pårørende føler sig set og hørt, og fagfolk samt politikere forstår svære problemstillinger.

 

https://www.dknyt.dkartikel/hun-har-tjent-sin-loen-hjem-mange-gange