DK Nyt
Hørsholm-direktør bliver ny Glostrup-topchef

Hørsholm-direktør bliver ny Glostrup-topchef

Til juni tiltræder Morten Winge som ny kommunaldirektør i Glostrup Kommune. Han afløser Lone Lyrskov
25. APR 2012 13.04

GLOSTRUP: Morten Winge kommer fra en stilling som direktør i Hørsholm Kommune, er 44 år og uddannet cand. polit. Han har baggrund inden for Sundhedsministeriet og Hovedstadens Sygehusfællesskab inden han i 2000 blev centerchef i Københavns Kommune. Siden 2004 har Morten Winge været ansat i Hørsholm Kommune, først som økonomichef og siden som direktør med primære ansvar inden for børneområdet, sundhed, arbejdsmarked, borgerservice og det sociale område, oplyser kommunen.

- Med ansættelse af Morten Winge er jeg overbevist om, at vi i Glostrup får en meget kompetent øverste leder af vor organisation. Morten har en bred erfaring fra de store velfærdsområder og en solid base omkring økonomi. En fortsat sund økonomi i Glostrup er en forudsætning for at holde os fast på den gode kurs, vi har i dag, hvor kommunen er inde i en rigtig fin udvikling med mange nye tiltag. Glostrup har bl.a. for nyligt ændret hele organisationen på rådhuset, og vi har sat et stort skib i søen omkring ny skolestruktur. Med Morten Winge ved roret og den samlede direktion på broen har vi nu en topledelse, der kan bringe de nye store skibe i sikker havn, udtaler borgmester John Engelhardt (V).

Glostrups direktion vil fra 1. juni 2012 bestå af kommunaldirektør Morten Winge, direktør Ole Toftegaard og direktør Lene Magnussen.

ka

 

https://www.dknyt.dkartikel/hoersholm-direktoer-bliver-ny-glostrup-topchef