Høring om det syge væsen

Høring om sygehuskrisen
KORT NYT10. FEB 2010 9.11

Den 23. februar indkalder de faglige organisation på sundhedsområdet til høring på Christiansborg om sygehuskrisen. Blandt oplægsholderne er Sundhedsminister Jakob Axel Nielsen og førende eksperter.

De største ekspertiser på hospitals-området bliver samlet den 23. februar på Christiansborg. Her indkalder Yngre Læger, Foreningen af Speciallæger, Sundhedskartellet, HK/Kommunal og FOA til høring om sygehus-krisen.

- Politikerne kan ikke blive ved at love bedre behandling og frit valg på alle hylder uden at betale regningen. Desværre har regering og regioner nægtet at tage stilling til de økonomiske udfordringer, herunder en gennemgribende afbureaukratisering. Konsekvensen er, at personale og patienter på sygehusene betaler prisen, siger formanden for Overlægeforeningen, Erik Kristensen.

Blandt oplægsholderne til høringen er Sundhedsminister Jakob Axel Nielsen (K), Professor Jes Søgaard fra Dansk Sundhedsinstitut, Sekretariatschef for Det Økonomiske Råd, Lars Haagen Pedersen, Sundhedsdirektør for Region Midtjylland, Leif Vestergaard Pedersen og Ulla Astman, som er formand for Danske Regioners sundhedsudvalg.

Høringen finder sted tirsdag den 23. februar 2010 kl. 10-13 i Fællessalen på Christiansborg.

https://www.dknyt.dkartikel/hoering-om-det-syge-vaesen