DK Nyt
Haderslev vil have sikker festivitas

Haderslev vil have sikker festivitas

Kommunen åbner en virtuel arrangørguide, der skal hjælpe planlæggerne, når der skal holdes byfest eller sportsarrangementer
6. JAN 2012 15.48

HADERSLEV: 'Arrangørguiden' er navnet på en ny del af Haderslev Kommunes hjemmeside, som nu går i luften. Her bliver arrangørerne guidet til de rette myndigheder, når de skal søge tilladelser til at afholde arrangement.

- At lave en koncert, en byfest eller en sportsevent er som at lægge et stort puslespil. Der er virkelig mange brikker, der skal passe sammen. Med arrangørguiden har vi forsøgt at samle og sortere de mange brikker, og dermed gøre det nemmere for arrangørerne at samle puslespillet, siger Jørn Mejer, der er kultur- og fritidschef i Haderslev Kommune.

Arrangørerne skal dog forsat sende ansøgninger til flere myndigheder, men arrangørguiden hjælper arrangørerne med at få de rigtige papirer sendt de rigtige steder hen.

Arrangørguiden er lavet i et tæt samarbejde mellem politiet, brandmyndighederne og Haderslev Kommunes afdelinger Kultur og Fritid og Veje og Trafik.

Foto: http://www.flickr.com/photos/mondriankilroy/415986871/sizes/z/in/photostream/

lcl

 

https://www.dknyt.dkartikel/haderslev-vil-have-sikker-festivitas