DK Nyt
Fredericia henter direktør for børn og unge i Odense
Camilla Nowak Kirkedal har første arbejdsdag i Fredericia 3. august.
Foto: Fredericia Kommune

Fredericia henter direktør for børn og unge i Odense

Forgængeren forlod jobbet efter blot en måned - nu er afløseren på plads.
1. JUL 2020 8.55

FREDERICIA: 38-årige Camilla Nowak Kirkedal er ny koncerndirektør for børne- og ungeområdet i Fredericia fra 1. august.

Hun kommer fra en stilling som konstitueret adm. direktør for Børne- og Ungeforvaltningen i Odense, hvor hun blev konstitueret, da direktøren blev dræbt i en trafikulykke. Foruden erfaringen herfra har hun også bred erfaring fra regionale sammenhænge og private organisationer.

Hun er ansat efter, hvad kommunen selv kalder en grundig rekrutteringsproces. Så sent som i marts fik Fredericia nemlig ny direktør for børn- og ungeområdet, Peter Mikael Andreasen, som kom fra en stilling børne- og familiedirektør i Jammerbugt. Men han valgte at stoppe igen efter blot en måned, skrev Fredericia Dagblad, så kommunen måtte genopslå jobbet.

Kompetent og initiativrig

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) kalder det 'en fornøjelse, at vi nu får en så kompetent og initiativrig leder med på holdet'.

- Camilla Nowak Kirkedal har det overblik, der skal til for at sikre vores vision om en sammenhængende indsats for vores børn og unge. Samtidig er hendes profil skræddersyet til den samarbejdende organisation, vi har i Fredericia, siger han.

Camilla Nowak Kirkedal glæder sig til samarbejdet med medarbejdere og ledere om at skabe 'rammerne for, at alle børn bliver dygtige og dannede mennesker, som deltager aktivt i positive fællesskaber.'

- Jeg oplever et byråd, som har et meget velfungerende samspil – og i fællesskab finder de gode løsninger for kommunes mindste borgere. Jeg ser desuden frem til at være en del af en ambitiøs direktion i Fredericia Kommune, som tænker helhedsorienteret og ser på tværs af de kommunale kerneopgaver, siger Camilla Nowak Kirkedal, som er gift, har tre børn og bor i Odense.

https://www.dknyt.dkartikel/fredericia-henter-direktoer-for-boern-og-unge-i-odense