DK Nyt

Fløjkrig får EL-byrådsmedlem til ikke at genopstille

KORT NYT30. JAN 2021 9.32

AARHUS: Blot to dage efter Enhedslistens ene byrådsmedlem, Peter Hegner Bonfils, meddelte sin udtræden af Enhedslisten, meddeler det andet byråds- og magistratsmedlem, Lone Norlander, at hun ikke genopstiller til KV21. Dette skyldes en opslidende debatkultur i Enhedslistens byrådsgruppe, skriver Århus Stiftstidende. Partimedlemmer har gennem længere tid kritiseret byrådsmedlemmernes samarbejdssøgende linje for at gå for meget på kompromis med partiets linje. I en mail til partifællerne skriver Lone Norlander:

"Der har været en tiltagende skarp tone i den interne debat på diverse medier, omkring utilfredshed med Peters og mine politiske beslutninger. Jeg har ingen problem med at tage en debat og være uenig med andre i deres synspunkter. Som tiden er gået, er vi blevet mødt med en grundlæggende mangel på respekt og tillid. I forhold til Peter har der efter min vurdering været tale om mobberi."

Det bliver Viggo Jonasen der overtager pladsen efter Peter Hegner Bonfils. Denne var inde som suppleant for Keld Hvalsø, der er på orlov på ubestemt tid.

eo

https://www.dknyt.dkartikel/floejkrig-faar-el-byraadsmedlem-til-ikke-at-genopstille